Selvmål reddet Haugesund
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. juli 2021 KL:21.08)
    Sandefjord ville tilbake på vinnersporet mot Haugesund, men måtte ta til takke med 1-1 onsdag. Et selvmål fra Alexander Ruud Tveter sørget for uavgjort. Haugesund har slitt på bortebane denne sesongen. Onsdag møtte de et hjemmesterkt Sandefjord, som kom til kampen med tre strake seirer på eget underlag. Sandefjord var best i en relativt sjansefattig 1. omgang, og vertene tok fortjent ledelsen ved Sander Risan Mørk etter 23 minutter. Men med ledelsen til pause lettet Sandefjord på trykket og lot Haugesund komme inn i kampen igjen etter hvilen. Det resulterte i utligning på dødball etter selvmål av Alexander Ruud Tveter. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 667468
Selvmål - Haugesund - Sandefjord - tilbake - vinnersporet - selvmål - Alexander - uavgjort - bortebane - sesongen - hjemmesterkt - underlag - relativt - sjansefattig - vertene - fortjent - ledelsen - minutter - trykket - resulterte - utligning - dødball -