Hovedsiden

Ryersons Dortmund til semifinalen: Snudde ellevill kamp på tre minutter

Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 16. april 2024 KL:22.53)
    Julian Ryerson startet for Dortmund mot Atlético Madrid da en plass i Mesterligaens semifinaler sto på spill. Og det startet så bra for den norske landslagsbacken og lagkameratene. Dortmund var det førende laget gjennom første omgang, og straffet de spanske gjestene ved to anledninger. Først da Julian Brandt banket til fra spiss vinkel, og fem minutter senere da Ian Maatsen kopierte tyskeren med en markkryper fra samme sted. Kort tid ut i andre omgang reduserte imidlertid Atletico etter et selvmål fra Mats Hummels. Den første kampen i Madrid endte 2–1 til Diego Simeones menn og dermed var lagene likt med 3–3 sammenlagt. Atletico presset på for mer midtveis i andre omgang Etter litt klabb og babb i feltet fikk Ángel Correa banket ballen via tverrliggeren og inn, og plutselig var det spanjolene som nærmet seg semifinale. Ryerson og co. nektet imidlertid å gi seg, og i løpet av tre magiske minutter klarte de å snu kampen nok en gang. Først stanget Niclas Füllkrug på vakkert vis ballen stolpen inn, så i det 74. minutt hamret Marcel Sabitzer ballen i hjørnet. Det ble kampens siste mål. 5–4 sammenlagt til Dortmund som møter PSG i semifinalen.

Kronprinsesse Mette-Marit fikk se Norge knuse Storbritannia

Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 16. april 2024 KL:21.43)
    Norge har fått en god start på VM i parahockey på hjemmebane i Skien. Tirsdag vant de norske iskrigerne hele 18-0 over Storbritannia med kronprinsesse Mette-Marit på tribunen. I mandagens åpningskamp slo Norge til med 25-0 over Frankrike. Nå venter Kasakhstan, Sverige og til slutt Tyskland. Målet er å rykke opp til A-VM. Kronprinsessen delte ut bestemannspremiene etter kampslutt.