VAR-annullert King-mål
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 20. september 2019 KL:22.53)
    Bournemouth tok sin aller første bortesiger mot Southampton med 3-1 i sørkyst-derbyet i Premier League fredag kveld, og kleiv opp til ein sterk tredjeplass på tabellen. Joshua King kom ikkje på scoringslista. Han avslutta eit angrep med å setje ballen i mål, men var hårfint offside. King rakk å juble, men det var før dommaren konsulterte VAR og annullerte. Då leia allereie Bornemouth 1-0 etter scoring av Nathan Aké. Like før pause sette Harry Wilson inn 2-0. James Ward-Prowse reduserte på straffe, og Southampton pressa for utlikning det meste av andre omgang, men lykkast ikkje. I staden utnytta Callum Wilson ein gigatabbe av Bournemouth-keeper Angus Gunn og kunne trille inn 3-1 fire minutt på overtid.

Ord sky bassert på artikkel: 470637
annullert - Bournemouth - bortesiger - Southampton - sørkyst - derbyet - Premier - tredjeplass - tabellen - scoringslista - avslutta - hårfint - offside - dommaren - konsulterte - annullerte - allereie - Bornemouth - reduserte - straffe - utlikning - lykkast - utnytta - gigatabbe - overtid -