Solskjær slo tilbake
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. november 2019 KL:19.45)
    Sheffield United med 2-0 ledelse og full kontroll på et svakt Manchester United, helt til Brandon Williams` redusering til 2-1 i det 71. minuttet. Etter det snudde kampen totalt. To nye raske Manchester-scoringer av Greenwood og Rashford ga 2-3. Det så ut til å holde til tre poeng. Men, i det 89. minuttet presset Sheffield United likevel fram et fortjent poeng ved innbytter Oliver McBurnie sin utlikning. I en dramatisk kamp gjorde Solskjær åpenbart noen riktige grep, også med byttene sine. Den 18-år gamle innbytteren Mason Greenwood scoret sitt første Premier League-mål. Også Brandon Wiliams sin scoring var hans første på dette nivået. Sheffield United klatrer til 6. plass, Manchester til 9. plass på tabellen. – Blandede følelser. Jeg kan ikke være fornøyd med det vi presterer i mesteparten av kampen, men måten vi reiser oss på er bra. Det sier Ole Gunnar Solskjær etter kampen. Unitedmanageren var svært fornøyd med sine unge målscorere Williams, Greenwood og Rashford. – Dette er en nyttig erfaring for dem, sier Solskjær.

Ord sky bassert på artikkel: 488845
tilbake - Sheffield - ledelse - kontroll - Manchester - Brandon - Williams` - redusering - minuttet - scoringer - Greenwood - Rashford - presset - likevel - fortjent - innbytter - McBurnie - utlikning - dramatisk - Solskjær - åpenbart - riktige - byttene - innbytteren - Premier - Wiliams - klatrer - tabellen - Blandede - følelser - fornøyd - presterer - mesteparten - Unitedmanageren - målscorere - erfaring -