Molde slapp med skrekken
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. juli 2020 KL:20.00)
    Molde tok en oppskriftsmessig ledelse mot Mjøndalen etter en halvtime, Fredrik Aursnes banket ballen knallhardt inn bak Sosha Makani til 1-0. Bare et par minutter senere doblet John Kitolano for vertene. Med halvtimen igjen i Molde ble det kamp igjen, da Quint Jansen satt inn reduseringen. Like før slutt kunne Christian Gauseth redde inn ett poeng for gjestene på straffe, men den gikk rett i klypene på Andreas linde og kampen ender 2-1 til Molde.

Ord sky bassert på artikkel: 549960
skrekken - oppskriftsmessig - ledelse - Mjøndalen - halvtime - Fredrik - Aursnes - knallhardt - minutter - Kitolano - vertene - halvtimen - reduseringen - Christian - Gauseth - gjestene - straffe - klypene - Andreas -