Krise for Røa med nytt tap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. august 2020 KL:16.50)
    Geir Nordby ledet lørdag Røa for 600. gang, siden han kom til klubben i 1997. Det som skulle være en dag verdt å feire ble istedenfor en ny nedtur. Kolbotn tok sesongs første seier i 2-1 kampen mot Røa. Kolbotn tok ledelsen tidlig da Marit Lund Bratberg scoret på straffespark allerede etter fem minutter. Katrine Winnem Jørgensen utlignet for bortelaget med en lekker straffe halvveis ute i andreomgang, men to minutter før fulltid banket Julie Klæboe inn seiersmålet fra langt hold. Røa befinner seg på bunnen av tabellen med null poeng etter fem kamper.

Ord sky bassert på artikkel: 557986
klubben - istedenfor - Kolbotn - sesongs - ledelsen - Bratberg - straffespark - allerede - minutter - Katrine - Jørgensen - utlignet - bortelaget - halvveis - andreomgang - fulltid - seiersmålet - befinner - tabellen -