Sandviken til semifinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. november 2020 KL:15.08)
    Sandviken er det tredje laget som er i semifinalen i cuopen etter 2-1 over Røa i Bergen. Rakel Engesvik stanga inn 1-0 etter Vilde Hasunds corner etter berre 5 minutt. Ida Holm Neset dobla Sandvikens leiing etter 18 minutt. Etter klabb og babb framfor mål meinte linjedommaren at ballen hadde vore over streken. Røa kom godt med i kampen etter kvart, og Ragne Svastuen reduserte ti minutt før pause. I andre omgang blei det ingen mål. Svastuen var veldig nære utlikning med eit langskot i tverrliggaren ti minutt før slutt.

Ord sky bassert på artikkel: 592609
Sandviken - semifinale - semifinalen - Engesvik - Hasunds - Sandvikens - framfor - linjedommaren - streken - Svastuen - reduserte - utlikning - langskot - tverrliggaren -