Superinnbytter Cavani fikset seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 29. november 2020 KL:16.55)
    Southampton ledet 2-0 til pause etter en sterk første omgang og blant annet en flott frisparkscoring av James Ward-Prowse. Ole Gunnar Solskjær svarte med å sette inn Edinson Cavani i pausen. Det var et sjakktrekk av nordmannen. 33-åringen hadde ikke scoret siden overgangen fra PSG, men det endret seg etter en strålende andre omgang på Englands sørkyst. Cavani hadde først målgivende da Bruno Fernandes scoret i sin femte bortekamp på rad. Kvarteret før slutt var rollene snudde da Cavani styrte et skudd fra Fernandes i mål med hodet. På overtid var uruguyaneren igjen på plass og headet inn det avgjørende målet til en sterk borteseier.

Ord sky bassert på artikkel: 598878
Superinnbytter - Southampton - frisparkscoring - Solskjær - Edinson - sjakktrekk - nordmannen - åringen - overgangen - strålende - Englands - sørkyst - målgivende - Fernandes - bortekamp - Kvarteret - rollene - overtid - uruguyaneren - avgjørende - borteseier -