Maars Johnsen ble mesterligavinner
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. desember 2020 KL:15.33)
    Bjørn Mars Johnsen og hans sørkoreanske klubb Ulsan vant 2-1 over Persepolis fra Iran i den asiatiske mesterligafinalen lørdag. Den norske spissen startet på benken, men ble kastet innpå sju minutter før full tid og kunne være med på jubelscenene etter at mesterligatittelen var sikret. Persepolis tok ledelsen da Mehdi Abdi satte inn 1-0 like før pause, men på overtid av første omgang utlignet Junior Negrao. Brasilianeren ble Ulsans store helt da han satte inn 2-1 på straffespark ti minutter etter pause.

Ord sky bassert på artikkel: 606258
Johnsen - mesterligavinner - sørkoreanske - Persepolis - asiatiske - mesterligafinalen - spissen - startet - minutter - jubelscenene - mesterligatittelen - ledelsen - overtid - utlignet - Brasilianeren - straffespark -