Solskjærs United herjet i målfest
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. desember 2020 KL:19.22)
    Ole Gunnar Solskjær og Manchester United hadde full kontroll på Leeds da de to lagene barket sammen for første gang på mange år i ligasammenheng. Etter 20 minutter spilt, stod det allerede 3-0 til Manchester United. Scott McTominay satte to kjappe, mens Bruno Fernandes satte det tredje. Victor Lindelöf la på til 4-0, mens Liam Cooper reduserte til 4-1. Det ble pauseresultatet. Målfesten fortsatte i andre omgang, og Daniel James ble med på målfesten da han satte 5-1. Få minutter senere satte Fernandes 6-1 på straffespark. Stuart Dallas reduserte til 6-2 med det som kanskje var kampens fineste mål på langskudd. Dagens resultat betyr at Manchester United henger på Liverpool i kampen om ligatittelen. De ligger plassert som nummer tre i Premier League.

Ord sky bassert på artikkel: 606614
Solskjærs - målfest - Manchester - kontroll - ligasammenheng - minutter - allerede - McTominay - Fernandes - Lindelöf - reduserte - pauseresultatet - Målfesten - fortsatte - målfesten - straffespark - kanskje - kampens - fineste - langskudd - Liverpool - ligatittelen - plassert - Premier -