Burnley-spissene sikret seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. desember 2020 KL:20.33)
    Burnley har funnet stimen etter marerittstarten i Premier League. Mandag ble Wolverhampton slått 2-1 da Ashley Barnes scoret for første gang på over ett år. Etter 35 minutter ruvet Barnes i luftet og stanget inn ledermålet mellom beina på Wolves-keeper Rui Patrício. Det var den rutinerte spissens første seriescoring på 970 minutter, ifølge statistikerne i Opta. Engelskmannens forrige Premier League-mål kom mot Watford i november i fjor. Chris Wood la på til 2-0, og på tampen av kampen satte Fabio Silva 2-1 på straffespark.

Ord sky bassert på artikkel: 606925
Burnley - spissene - marerittstarten - Premier - Wolverhampton - minutter - stanget - ledermålet - Patrício - rutinerte - spissens - seriescoring - statistikerne - Engelskmannens - forrige - Watford - november - straffespark -