Snudde kampen i seksmålsfest
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. januar 2021 KL:20.33)
    Wolverhampton så ut til å ha kontroll på kampen da de gikk til pause på stillingen 3–1 borte mot Brighton. I andre omgang kom derimot hjemmelaget sterkt tilbake. Bare 20 sekunder ut i omgangen skaffet Neal Maupay straffe og franskmannen ekspederte den sikkert i mål selv. Brighton presset på for utligningen og etter 70 minutter fikk de også belønningen da kaptein Lewis Dunk steg til værs og stanget inn 3–3. Det ble også sluttresultatet i en morsom kamp på sørkysten. Brighton kjemper fortsatt en kamp i bunn og er nummer 17 – tre poeng foran Fulham på nedrykk. Wolves befinner seg litt i ingenmannsland med sine 22 poeng og er med det nummer tolv på tabellen.

Ord sky bassert på artikkel: 609731
seksmålsfest - Wolverhampton - kontroll - stillingen - Brighton - derimot - hjemmelaget - tilbake - sekunder - omgangen - skaffet - straffe - franskmannen - ekspederte - sikkert - presset - utligningen - minutter - belønningen - kaptein - stanget - sluttresultatet - sørkysten - kjemper - fortsatt - nedrykk - befinner - ingenmannsland - tabellen -