Herjet i snøværet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. januar 2021 KL:23.01)
    Arsenal lot seg ikke affisere av et realt vintervær og holdt lekestue med West Bromwich i Premier League lørdag. Kampen endte med 4-0-seier. Kieran Tierney scoret et vakkert første mål etter 23 minutter. Bukayo Saka scoret også, før Lacazette satte på turboen. Først satte franskmannen inn 3-0-målet etter en liten kanonade mot West Bromwich-målet. Deretter økte samme mann til 4-0 etter en strålende kontring av bortelaget. Seieren løftet Arsenal til 11.-plass på tabellen. Opp til ligaleder Liverpool skiller det elleve poeng. – Vi har ønsket oss poeng og å klatre oppover på tabellen. De siste kampene har vi klart det, sa målscorer Kieran Tierney etter kampen.

Ord sky bassert på artikkel: 609776
snøværet - Arsenal - affisere - vintervær - lekestue - Bromwich - Premier - Tierney - vakkert - minutter - Lacazette - turboen - franskmannen - kanonade - Deretter - strålende - kontring - bortelaget - Seieren - tabellen - ligaleder - Liverpool - skiller - oppover - kampene - målscorer -