Tottenham til finale i ligacupen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. januar 2021 KL:22.39)
    Tottenham Hotspurs slo Brentford i ligacupens semifinale tirsdag kveld. Dermed er klubben fra Nord-London klare for finale i turneringen. Moussa Sissoko fikk æren av å score kveldens første mål. Han stusset lekkert inn 1–0 i lengste hjørnet etter et flott innlegg av Sergio Reguilón. 20 minutter før full tid ble Son Heung-min spilt alene gjennom mot keeper av Tanguy Ndombele. Han hadde få problemer med å score Tottenhams andre mål. Brentford prøvde desperat å redusere, men da Joshua Da Silva ble utvist 6 minutter før slutt ble det oppgaven for vanskelig. Tottenham kunne til slutt strekke hendene i været for 2–0 seier og finale i ligacupen. Onsdag blir det avgjort hvem Tottenham skal møte i finalen. Manchester United er vertskap mot Manchester City i den semifinalen.

Ord sky bassert på artikkel: 610642
Tottenham - ligacupen - Hotspurs - Brentford - ligacupens - semifinale - tirsdag - klubben - turneringen - Sissoko - kveldens - stusset - lekkert - lengste - hjørnet - innlegg - Reguilón - minutter - gjennom - Ndombele - problemer - Tottenhams - desperat - redusere - oppgaven - vanskelig - strekke - hendene - avgjort - finalen - Manchester - vertskap - semifinalen -