Uavgjort for Haaland og Sørloth
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. januar 2021 KL:17.24)
    Både Erling Braut Haalands Borussia Dortmund og Alexander Sørloths Leipzig tapte terreng i toppen av den tyske toppdivisjonen lørdag ettermiddag. Haaland var på banen hele kampen mot Mainz. Nordmannen bredsidet ballen vakkert i mål etter kun halvannet minutt, men målet ble annullert for en offside i forkant. Nærmere kom ikke Haaland. Thomas Meunier utlignet for Dortmund midtveis i andre omgang, og dermed endte det 1–1. Sørloth ble sittende på benken hele kampen da Leipzig spilte 2–2 borte mot Wolfsburg. Sørloths klubb er nummer to i ligaen, ett poeng bak Bayern München. Dortmund følger tre poeng bak der igjen. Begge har én kamp mer spilt enn ligalederen, som spiller søndag.

Ord sky bassert på artikkel: 614499
Uavgjort - Haaland - Sørloth - Haalands - Borussia - Dortmund - Alexander - Sørloths - Leipzig - terreng - toppdivisjonen - ettermiddag - Nordmannen - bredsidet - vakkert - halvannet - annullert - offside - forkant - Nærmere - Meunier - utlignet - midtveis - sittende - Wolfsburg - München - ligalederen - spiller -