Scoret praktmål
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. januar 2021 KL:16.59)
    Son Heung-min og Harry Kane var toneangivende, men det vakre målet til Tanguy Ndombele ble kampens øyeblikk da Tottenham vant 3-1 over Sheffield United søndag. Like etter at David McGoldrick hadde laget ny spenning i Premier League-oppgjøret med sin 1-2-redusering, vartet Ndombele opp med et stykke fotballmagi. Midtbanespilleren viste høy klasse da han vippet ballen på akrobatisk i mål fra spiss vinkel og sørget for 3-1 til bortelaget etter 62 minutter. Tottenham tok tidlig ledelsen da Serge Aurier nikket inn en presis corner fra Son. Deretter la Kane på til 2-0 med et flott skudd. Etter 3-1-målet til Ndombele kunne Tottenham trygge inn tre nye poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 614796
praktmål - toneangivende - Ndombele - kampens - øyeblikk - Tottenham - Sheffield - McGoldrick - spenning - Premier - oppgjøret - redusering - fotballmagi - Midtbanespilleren - akrobatisk - bortelaget - minutter - ledelsen - Deretter -