Drømmescoringer sikret City-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. januar 2021 KL:22.03)
    Manchester City hadde full kontroll da de slo Crystal Palace 4-0 søndag kveld. Stones satte sitt første ved et hodestøt etter en snau halvtime. Like etter hvilen scoret Gundogan et fantastisk mål fra distanse. Men Stones var ikke ferdig, og satte inn 3-0 25 minutter før kampen ble blåst av. På tampen satte Sterling et fantastisk frispark i mål. Dagens resultat betyr at Guardiolas menn er forbi Liverpool og Leicester, og de er to poeng bak Manchester United. Det med én kamp mindre spilt enn sine konkurrenter.

Ord sky bassert på artikkel: 614901
Drømmescoringer - Manchester - kontroll - Crystal - hodestøt - halvtime - Gundogan - fantastisk - distanse - minutter - Sterling - frispark - resultat - Guardiolas - Liverpool - Leicester - konkurrenter -