Scoret igjen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. januar 2021 KL:21.04)
    Superspiss Michail Antonio sikret West Ham sin tredje strake seier i Premier League etter 2–1 mot West Bromwich onsdag. – Det er utrolig å være del av denne klubben nå. Kjemien er fantastisk, og ennå har vi ikke nådd vårt toppnivå, sa matchvinneren til BT Sport. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen like før pause etter scoring av Jarrod Bowen. Vladimír Coufal ga den målgivende pasningen. Så reduserte bortelaget etter mål fra Matheus Pereira, før Mikhail Antonio vartet opp med en ekte spiss-scoring i det 66. minutt. På en pasning fra Andrey Yarmolenko hamret Antonio ballen i mål på volley, til tross for at han var i duell med tre motspillere. Det er hans femte mål for sesongen. West Ham er nå ubeseiret i seks kamper.

Ord sky bassert på artikkel: 615633
Superspiss - Michail - Antonio - Premier - Bromwich - utrolig - klubben - Kjemien - fantastisk - toppnivå - matchvinneren - Hjemmelaget - ledelsen - scoring - Vladimír - målgivende - pasningen - reduserte - bortelaget - Matheus - Pereira - Mikhail - Yarmolenko - motspillere - sesongen - ubeseiret -