Villa med enkel seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. januar 2021 KL:22.59)
    Aston Villa brukte cuphelgen til å slå Newcastle 2-0 i en hengekamp og klatre til øvre halvdel av Premier League-tabellen. Ollie Watkins og Bernard Traoré scoret målene i første omgang av en kamp hjemmelaget dominerte. Seieren kunne godt vært større. Newcastle sliter tungt for tiden og måtte tåle sitt femte tap på rad. Manager Steve Bruce så sitt lag bli overkjørt i perioder, og laget har bare fire rivaler bak seg på tabellen.

Ord sky bassert på artikkel: 616680
cuphelgen - Newcastle - hengekamp - halvdel - Premier - tabellen - Watkins - Bernard - hjemmelaget - dominerte - Seieren - Manager - overkjørt - perioder - rivaler -