Haaland sikret avansement
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. februar 2021 KL:00.09)
    Dortmund så lenge ut til å ta seg kontrollert videre i den tyske cupen mot Paderborn tirsdag kveld etter mål fra Emre Can og Jadon Sancho. Men med ti minutter igjen reduserte laget fra divisjonen under ved Julian Justvan. På overtid trodde Haaland at han hadde avgjort åttendedelsfinalen alene med keeper. Men i VAR-rommet hadde de andre planer. I situasjonen før Haaland scoret ble en Paderborn-spiller felt innenfor 16-meteren. Dermed fikk heller bortelaget straffe, og den satte Owusu sikkert i mål til 2-2. Tidlig i første ekstraomgang dukket imidlertid oksen fra Jæren opp igjen. Denne gangen lot VAR-dommerne målet stå, og Haalands 3-2-mål ble også kampens siste. Dermed gikk Dortmund videre til kvartfinalen i den tyske cupen.

Ord sky bassert på artikkel: 620130
Haaland - avansement - Dortmund - kontrollert - Paderborn - tirsdag - minutter - reduserte - divisjonen - Justvan - overtid - avgjort - åttendedelsfinalen - situasjonen - spiller - innenfor - meteren - bortelaget - straffe - sikkert - ekstraomgang - imidlertid - dommerne - Haalands - kampens - kvartfinalen -