Liverpool tapte igjen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. februar 2021 KL:15.37)
    Liverpool røk på sitt tredje strake Premier League-tap da Leicester scoret tre mål på rappen og snudde 0-1 til 3-1-seier lørdag. Dermed endte bortekampen i en marerittaktig sprekk for de regjerende ligamesterne. Det så riktignok bra ut da Roberto Firmino leverte en teknisk finesse og fant Mohamed Salah bak seg foran Leicester-målet midt i annen omgang. Egypteren sendte ballen sikkert bort i lengste hjørne. Da James Maddison så satte ballen i mål på frispark, ble det først vinket for offside. VAR-sjekken godkjente imidlertid målet. Så rotet Liverpool-debutanten Ozan Kabak og keeper Allison det kraftig til og ga Jamie Vardy sjansen til å gjøre 2-1 på åpent mål. Måltyven takket og fullbyrdet snuoperasjonen. Enda verre skulle det imidlertid blir for gjestene. Fem minutter før full tid satte Harvey Barnes inn 3-1, etter at Vardy hadde tvunget fram en fantastisk redning fra Liverpool-keeper Allison like før. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 623755
Liverpool - Premier - Leicester - bortekampen - marerittaktig - regjerende - ligamesterne - riktignok - Roberto - Firmino - leverte - teknisk - finesse - Mohamed - Egypteren - sikkert - lengste - Maddison - frispark - offside - sjekken - godkjente - imidlertid - debutanten - Allison - kraftig - sjansen - Måltyven - fullbyrdet - snuoperasjonen - gjestene - minutter - tvunget - fantastisk - redning -