Bunnlag sjokkerte Bayern München
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. februar 2021 KL:22.27)
    Mandag kveld tok Bayern München imot Arminia Bielefeld på eget gress. Bielefeld, som ligger tredjesist på tabellen i Tyskland, ledet lenge mot de nybakte verdensmesterne. Bortelaget sjokkerte i snøkaoset allerede etter ni minutters spill da Michel Vlap sende Bielefeld i ledelsen. Åtte minutter før pause sørget Amos Pieper for 2–0. Kun tre minutter etter sidebyttet reduserte Robert Lewandowski for vertene. Men minuttet etter sørget Christian Gebauer for at bortelaget nok en gang ledet med to mål. Men det holdt ikke for bunnlaget som måtte se at både Corentin Tolisso og Alphonso Davies skrev seg på scoringslista. Dermed endte kampen overraskende 3–3.

Ord sky bassert på artikkel: 624530
Bunnlag - sjokkerte - München - Arminia - Bielefeld - tredjesist - tabellen - Tyskland - nybakte - verdensmesterne - Bortelaget - snøkaoset - allerede - minutters - ledelsen - sidebyttet - reduserte - Lewandowski - vertene - minuttet - Christian - Gebauer - bortelaget - bunnlaget - Corentin - Tolisso - Alphonso - scoringslista - overraskende -