Chelsea med overbevisende seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. februar 2021 KL:23.05)
    Etter en jevn kamp sjansemessig, vartet Olivier Giroud opp med en flott matchvinnerscoring for bortelaget Chelsea i 1-0- seieren over Atlético Madrid på nøytral bane i Romania. Dommer Felix Brych blåste først av for offside, men etter en VAR-sjekk godkjente den tyske dommeren målet som ga Chelsea et bortemål, og sendte Atlético ut på scoringsjakt. Diego Simeones menn maktet ikke å skape store nok sjanser til å utligne i løpet av de siste 20 minuttene, og Chelseas ledelse var aldri alvorlig truet. Seieren på «bortebane» betyr at laget tar med seg et veldig viktig bortemål hjem i bagasjen. I kveldens andre kamp tok Bayern München seg greit av Lazio og vant 4–1. Dermed har de et solid utgangspunkt før returmøtet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 627294
Chelsea - overbevisende - sjansemessig - Olivier - matchvinnerscoring - bortelaget - seieren - Atlético - nøytral - Romania - offside - godkjente - dommeren - bortemål - scoringsjakt - Simeones - sjanser - utligne - minuttene - Chelseas - ledelse - alvorlig - Seieren - bortebane - bagasjen - kveldens - München - utgangspunkt - returmøtet -