Arsenal sendte West Bromwich ned
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. mai 2021 KL:21.52)
    Med 3-1-seier sendte Arsenal bunnlaget West Bromwich ned til Championship neste sesong. Dette er første gang et lag rykker ned med Sam Allardyce ved roret. Seieren ble sikret uten Martin Ødegaard, som slet benken hele kampen. Etter en halvtime spilt kom det scoringer fra både Emile Smith Rowe og Nicolas Pépé på få minutter, og Arsenal gikk til pause med 2-0-ledelse. Matheus Pereira tente et lite håp for gjestene da han reduserte til 1-2 etter 67. minutter, men en scoring av Willian på overtid sørget for at det helt sikkert blir spill i divisjonen under Premier League for West Bromwich neste år.

Ord sky bassert på artikkel: 647783
Arsenal - Bromwich - bunnlaget - Championship - Allardyce - Seieren - Ødegaard - halvtime - scoringer - Nicolas - minutter - ledelse - Matheus - Pereira - gjestene - reduserte - Willian - overtid - sikkert - divisjonen - Premier -