Uavgjort i storkampen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. mai 2021 KL:21.48)
    Vålerenga og Rosenborg spilte søndag kveld 1-1 på Intility Arena i serieåpningen i Eliteserien. Vålerenga tok ledelsen 1-0 i første omgang etter et selvmål av Even Hovland, men Kristoffer Zachariassen utlignet like etter. Flere mål ble det ikke, til tross for at begge lag skapte flere store sjanser. Litt på grunn av marginer, litt på grunn av udyktighet, mest på grunn av flere glimrende involveringer av RBK-keeper André Hansen. – Det er utrolig at ikke Kjartansson scorer der, sa Eurosports ekspertkommentator Tor Ole Skullerud da VIF-spissen bommet fra fem meter i første omgang. Fem minutter før slutt ropte Rosenborg på straffe da ballen ble skutt opp i hånda på Ivan Näsberg innenfor sekstenmeteren, men dommer Tore Hansen vinket spillet videre. Spørsmålet er om Näsberg berørte ballen ved å gjøre kroppen unaturlig «større», da skal det ifølge regelverket blåses straffe. Fem minutter før slutt ropte Rosenborg på straffe da ballen ble skutt opp i hånda på Ivan Näsberg innenfor sekstenmeteren, men dommer Tore Hansen vinket spillet videre. Spørsmålet er om Näsberg berørte ballen ved å gjøre kroppen unaturlig «større», da skal det ifølge regelverket blåses straffe. – Jeg synes Hansen skal blåse på den, sa Tor Ole Skullerud da han fikk se reprisen. Vålerengas neste seriekamp spilles allerede 12. mai, borte mot Brann. Rosenborg møter Viking på Lerkendal dagen etter.

Ord sky bassert på artikkel: 647784
Uavgjort - storkampen - Vålerenga - Rosenborg - Intility - serieåpningen - Eliteserien - ledelsen - selvmål - Hovland - Kristoffer - Zachariassen - utlignet - sjanser - marginer - udyktighet - glimrende - involveringer - utrolig - Kjartansson - Eurosports - ekspertkommentator - Skullerud - spissen - minutter - straffe - Näsberg - innenfor - sekstenmeteren - spillet - Spørsmålet - berørte - kroppen - unaturlig - regelverket - reprisen - Vålerengas - seriekamp - spilles - allerede - Lerkendal -