Zlatan ut med skade i Milan-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. mai 2021 KL:22.58)
    Milan kjørte over Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i Serie A søndag kveld. Brahim Díaz sendte Milan i ledelsen på overtid i første omgang. Deretter var det to kjappe mål i det 78. og 82. minutt av Ante Rebic og Fikayo Tomori som sørget for at resultatet ble 3-0. Det betyr at Milan inntok tredjeplassen på tabellen med 72 poeng tre serierunder før slutt. Juventus er nede på femteplass med 69 poeng, og dermed utenfor mesterligaplass. Zlatan Ibrahimovic måtte ut med skade i det venstre kneet i andre omgang, en det er uvisst hvor alvorlig skaden er. Skaden er dårlig nytt for Sverige én måned før EM-sluttspillet starter. Jens Petter Hauge satt på benken til Milan gjennom hele kampen.

Ord sky bassert på artikkel: 647799
Juventus - bortebane - ledelsen - overtid - Deretter - resultatet - tredjeplassen - tabellen - serierunder - femteplass - utenfor - mesterligaplass - Ibrahimovic - venstre - alvorlig - Sverige - sluttspillet - starter - gjennom -