Bomma på straffe i comebacket
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 2. juni 2021 KL:23.11)
    I sitt landlags-comeback brende Karim Benzema sitt tredje straffespark. Men det gjorde ikkje så mykje. Frankrike slo Wales med 3-0. Han fekk sjansen frå 11-meteren på 0-0 midt i første omgang, men straffen var dårleg og keeper redda. Men Neco Williams blei utvist for handsen som gav straffen, og det gjorde resten av kampen lettare for Frankrike. Kylian Mbappé scora før pause, Antoine Griezmann like etter, og Ousmane Dembélé 12 minutt før slutt.

Ord sky bassert på artikkel: 654682
straffe - comebacket - landlags - Benzema - straffespark - Frankrike - sjansen - meteren - straffen - Williams - handsen - lettare - Antoine - Griezmann - Ousmane - Dembélé -