Holder stø kurs mot VM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 5. juni 2021 KL:12.36)
    Neymar bommet først, men fikk lov til å straffesparket om igjen og scoret da Brasil slo Ecuador 2–0 i VM-kvalifiseringen. PSG-stjernen er på god til VM-sluttspillet etter fem seirer av fem mulige i kvalifiseringen. Neymar var involverte i begge scoringene til Brasil. Med 25 minutter igjen av kampen ble det 1–0 etter scoring av Evertons Richarlison etter forarbeid av Neymar. Langt inn i overtiden ble det 2–0 etter et komisk straffespark. Dommeren dømte frispark mot Brasils Gabriel Jesus, men etter et fire minutter langt VAR-opphold ble det i stedet straffespark til Brasil. Neymar ble satt til å ta det, men skuddet var svakt og keeper reddet. Midt i Ecuadors motangrep bestemte dommeren seg for at straffesparket skulle tas om igjen, og denne var Neymar sikrere og det endte med scoring. Brasil topper kvalifiseringsgruppen med 15 poeng, fire poeng mer enn Argentina på 2.-plass. Ecuador har ni poeng på 3.-plass. De fire beste lagene går til sluttspillet i Qatar. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 655406
straffesparket - Ecuador - kvalifiseringen - stjernen - sluttspillet - involverte - scoringene - minutter - Evertons - Richarlison - forarbeid - overtiden - Dommeren - frispark - Brasils - Gabriel - opphold - skuddet - Ecuadors - motangrep - bestemte - dommeren - sikrere - kvalifiseringsgruppen - Argentina -