Rødt kort og straffedrama på Åråsen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 13. juni 2021 KL:19.57)
    Lillestrøm vant fortjent 2-1 mot Haugesund søndag kveld. Lillestrøm har fått mye kritikk for forsvarsspillet denne sesongen, og med rette. LSK-trener Geir Bakke eksperimenterte før kampen og la om til tre stoppere og en 3-4-3-formasjon, men forsvarstrøbbelet forsvant nemlig ikke av den grunn. Etter 21 minutters spill skulle Lars Ranger heade ballen tilbake til Philip Slørdahl, men klønet det til og sendte i stedet Sondre Liseth alene gjennom. Alene med Mads Hedenstad Christiansen satte han inn 1-0. – Herregud, Lillestrøm. Hvis dere lurer på hvorfor dere ligger på nedrykkssplass, er svaret der. fryktelig forsvarsspill, et nedrykks-forsvarsspill, sa Eurosport-ekspert Joacim Jonsson etter scoringen. – Klovner i kamp, illustrerte Bengt Eriksen. Thomas Lehne Olsen slo tilbake kort tid senere og utlignet til 1-1 for LSK da en heading fra spissen skiftet retning og havnet i mål. Samme mann økte til 2-1 på straffespark rett før pause. Dommeren pekte korrekt på ellevemeteren da Alexander Stølås hadde felt Lars Ranger i boksen. LSK kunne øke til 3-1 da Lehne Olsen gikk i bakken i starten av andre omgang, men Egil Selvik reddet forsøket fra Kaan Kairinen enkelt. Alioune «Badou» Ndour ble byttet inn for Haugesund i det 72. minutt, men etter kun åtte minutter ble han utvist etter å ha havnet i tumulter med LSK-spillere. – Det er fullstendig hodemist av oss som lag å havne i slike situasjoner. Når du jager mål lager du ikke frispark eller løper bort og dytter på folk. Det er for dårlig, sa Haugesunds Sondre Liseth etter kampen til Eurosport. Dermed ebbet kampen ut med fortjent 2-1-seier til hjemmelaget.

Ord sky bassert på artikkel: 657521
straffedrama - Lillestrøm - fortjent - Haugesund - kritikk - forsvarsspillet - sesongen - eksperimenterte - stoppere - formasjon - forsvarstrøbbelet - forsvant - minutters - tilbake - Slørdahl - gjennom - Hedenstad - Christiansen - Herregud - hvorfor - nedrykkssplass - fryktelig - Eurosport - ekspert - Jonsson - scoringen - Klovner - illustrerte - Eriksen - utlignet - heading - spissen - skiftet - retning - straffespark - Dommeren - korrekt - ellevemeteren - Alexander - starten - forsøket - Kairinen - Alioune - tumulter - spillere - fullstendig - hodemist - situasjoner - frispark - Haugesunds - hjemmelaget -