Chile tok poeng mot Argentina
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. juni 2021 KL:07.56)
    Det ble mål av Lionel Messi og en smule dramatikk da Argentina innledet med 1-1 mot Chile i Copa America mandag. Lionel Messi sendte Argentina oppskriftsmessig i ledelsen etter 33 minutter på et utsøkt frispark. Åtte minutter etter sidebytte fikk Chile sin utligning. Det ble gransking av video da Arturo Vidal fikk ballen opp i hånden inne i feltet for å se at det var hands. Den argentinske målvakten Emiliano Martínez reddet den etterfølgende straffen, men ballen endte i tverrliggeren og ut til Eduardo Vargas som headet inn til 1-1 for Chile. Til tross for å ha dominert kampen fullstendig klarte ikke Messi & co. å gjøre flere mål.

Ord sky bassert på artikkel: 657927
Argentina - dramatikk - innledet - America - oppskriftsmessig - ledelsen - minutter - frispark - sidebytte - utligning - gransking - argentinske - målvakten - Emiliano - Martínez - etterfølgende - straffen - tverrliggeren - Eduardo - dominert - fullstendig -