Sandefjord knuste Viking
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. juni 2021 KL:16.54)
    Sandefjord kvittet seg med hjemmespøkelset i Eliteserien i en dominant 3-0-kamp mot Viking lørdag. Den kjærkomne hjemmeseieren var Sandefjords første siden Molde ble slått 1. august i fjor. Trepoengeren kom på det 13. forsøket. Sandefjord var klart best i solsteika. Vertene tok ledelsen etter godt spill i det 35. minutt, men selve scoringen var av det litt heldige slaget. Vidar Ari Jónsson sparket ballen i egen fot og i nettet. I forkant slo Kristoffer Normann Hansen inn lavt mot bakerste stolpe. – Det var fantastisk å se den gå inn. Jeg fomlet det litt til, men ballen gikk inn. Det er alt som betyr noe, sa islendingen til Discovery i pausen. Slaktet sine egne Etter en snau time kom 2-0. Da ble Normann Hansen spilt alene gjennom av Alexander Ruud Tveter, og ballen havnet i lengste hjørne. Fire minutter på overtid fastsatte innbytter Sivert Gussiås resultatet til 3-0. Sandefjord kunne fort vunnet med større sifre. Hjemmelaget hadde flere gode sjanser mot et tafatt Viking-lag. I pausen vanket det slakt av sine egne fra gjestenes Veton Berisha. – Dette er langt under pari. Vi gidder ikke å løpe engang, og det er det minste man kan kreve av hverandre. Vi er ikke på, sa han oppgitt. Viking og Joe Bell fikk en scoring annullert for en høyst tvilsom offside få minutter etter Sandefjords 2-0-mål. På tampen var Harmeet Singh en Sandefjord-ball i tverrliggeren unna scoring. Solbakken på plass Tidlig i 2. omgang krasjet Berisha og Amer Ordagic i en hodeduell. De ble liggende nede en stund, men begge kom seg på beina igjen og spilte videre. Seks kamper har gitt Sandefjord seks poeng. Det holder til en 12.-plass på tabellen. Viking har dobbelt så mange poeng, men har også spilt to kamper mer. Landslagssjef Ståle Solbakken så kampen fra tribuneplass. Der satt han sammen med agentprofilen Jim Solbakken.

Ord sky bassert på artikkel: 659246
Sandefjord - kvittet - hjemmespøkelset - Eliteserien - dominant - kjærkomne - hjemmeseieren - Sandefjords - Trepoengeren - forsøket - solsteika - Vertene - ledelsen - scoringen - heldige - Jónsson - sparket - forkant - Kristoffer - Normann - bakerste - fantastisk - islendingen - Discovery - Slaktet - gjennom - Alexander - lengste - minutter - overtid - fastsatte - innbytter - Gussiås - resultatet - Hjemmelaget - sjanser - gjestenes - Berisha - hverandre - oppgitt - annullert - tvilsom - offside - Harmeet - tverrliggeren - Solbakken - krasjet - Ordagic - hodeduell - liggende - tabellen - dobbelt - Landslagssjef - tribuneplass - agentprofilen -