Argentina klar for kvartfinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. juni 2021 KL:09.07)
    Argentina vant 1–0 over Paraguay i Copa America natt til tirsdag og er sikret avansement til kvartfinalen i fotballturneringen. Seieren førte Argentina til topp i gruppe A med sju poeng foran Chile med fem poeng. Begge lagene er dermed videre til kvartfinalespill. Etter 10 minutter fant Messi, Ángel di Maria på høyresiden som spilte ballen videre til Alejandro «Papu» Gómez. Han løftet ballen over Paraguays målvakt og scoret sitt andre mål på sine seks landslagskamper.

Ord sky bassert på artikkel: 659891
Argentina - kvartfinale - Paraguay - America - tirsdag - avansement - kvartfinalen - fotballturneringen - Seieren - kvartfinalespill - minutter - høyresiden - Alejandro - Paraguays - målvakt - landslagskamper -