Tromsø sjanseløse mot Haugesund
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juli 2021 KL:20.25)
    Haugesund hadde få problemer da Tromsø ble slått 3-0. Før pause scoret Alioune Ndour det første målet etter å ha fått en smell i bakhodet. Et Haugesund-lag, med kun fire utespillere på benken, vant komfortabelt på eget gress. «Badou», som i pausen hevdet han ble slått bevisstløs i starten av kampen, var alt annet enn svimmel da han sendte de hvitkledde i føringen etter halvtimen spilt. På spørsmål om det var forsvarlig å la han fortsette kampen, svarte Haugesund-trener Jostein Grindhaug med glimt i øyet: – Kjenner jeg han rett, så har han sikkert lagt på litt. Da Peter Therkildsen doblet etter 69 minutter spilt, var det lite Tromsø kunne gjøre for å hindre at alle poengene ble igjen i Haugesund. Sondre Liseth fastsatte resultatet til 3-0.

Ord sky bassert på artikkel: 663357
sjanseløse - Haugesund - problemer - Alioune - bakhodet - utespillere - komfortabelt - bevisstløs - starten - svimmel - hvitkledde - føringen - halvtimen - spørsmål - forsvarlig - fortsette - Jostein - Grindhaug - Kjenner - sikkert - Therkildsen - minutter - poengene - fastsatte - resultatet -