Bortesigrar for FFK og AaFK
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. juli 2021 KL:20.14)
    Fredrikstad kneip innpå HamKam i toppen av 1. divisjon etter 1-0 i bortemøtet med Raufoss. FFK er berre målskilnaden to poeng bak Hamar-laget. Taofeek Ismaheel scora målet etter 53 minutt. Jerv låg lenge an til andreplass, men mista sigeren til Ull/KIsa fire minutt på overtid. Med 3-3 fall Jerv til fjerdeplass med den utlikninga. Det var seks ulike målscorarar i kampen. Aalesund er på fjerdeplass etter 2-1 over Grorud i Oslo. Niklas Castro og Sigurd Haugen scora for AaFK i starten av kvar omgang, før Oscar Aga reduserte. Sogndal vann 1-0 på Bryne, men fekk Tobias Bjørnebye utvist ti minutt før slutt. Ranheim sende Sandnes-Ulf til botns på tabellen med solide 4-0 heime i Fjæra. Christian Eggen Rismark scora to i Hugo Pereiras første kamp som Ranheim-trenar. Stjørdals-Blink tok seg vekk frå sisteplassen med 2-1 i botnppgjeret på Strømmen, som no er på nedrykksplass.

Ord sky bassert på artikkel: 665316
Bortesigrar - Fredrikstad - divisjon - bortemøtet - Raufoss - målskilnaden - Taofeek - Ismaheel - andreplass - sigeren - overtid - fjerdeplass - utlikninga - målscorarar - Aalesund - starten - reduserte - Sogndal - Bjørnebye - Ranheim - Sandnes - tabellen - Christian - Rismark - Pereiras - Stjørdals - sisteplassen - botnppgjeret - Strømmen - nedrykksplass -