Bråstopp for Høgmo-toget i Europa
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. juli 2021 KL:23.00)
    Europaeventyret til Per-Mathias Høgmo fikk en tung start torsdag. Häcken tapte 1-5 borte mot skotske Aberdeen i kvalifiseringen til Serieligaen. Häcken står med tre strake seirer under Høgmos ledelse i Allsvenskan, men ute i Europa ble det langt tyngre. Aberdeen tok kontrollen fra start og så seg aldri tilbake. Andy Considine sendte vertene i føringen etter 28 minutter. Rett før pause pekte dommeren på straffemerket, og Lewis Ferguson doblet til 2-0 på perfekt vis. Åtte minutter ut i andre omgang noterte Ferguson seg for sin andre scoring for kvelden. Häcken reduserte til 1-3 ved Alexander Jeremejeff kort tid etter, men det hjalp lite for svenskene. På tampen sørget Christian Ramirez og Connor McLennan for at Aberdeen vant hele 5-1. Drømmen om å ta seg videre til neste runde av kvalifiseringen ser dermed umulig ut for Høgmos lag. Returoppgjøret spilles i Göteborg neste uke.

Ord sky bassert på artikkel: 667749
Bråstopp - Europaeventyret - Mathias - torsdag - skotske - Aberdeen - kvalifiseringen - Serieligaen - ledelse - Allsvenskan - kontrollen - tilbake - Considine - vertene - føringen - minutter - dommeren - straffemerket - Ferguson - perfekt - noterte - scoring - kvelden - reduserte - Alexander - Jeremejeff - svenskene - Christian - Ramirez - McLennan - Drømmen - Returoppgjøret - spilles - Göteborg -