Fossum skåret i seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 16. august 2021 KL:21.35)
    Iver Fossum scoret kampens eneste mål da Aalborg slo Vejle 1-0 i dansk fotball mandag. Den norske Danmark-proffen er i kjempeform og tegnet seg på skåringslista for annen kamp på rad. I mandagens bortemøte med Vejle brukte Fossum 33 minutter på å finne nettmaskene. Nordmannen dukket opp foran mål og stanget gjestene i ledelsen etter et presist innlegg fra Kristoffer Pallesen. Målet ble kampens eneste, selv om bortelaget skapte mange sjanser og var det klart beste laget. Med seieren klatret Fossum og lagkameratene til femteplassen på tabellen i superligaen. Opp til serieleder Randers skiller det fem poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 668944
kampens - Aalborg - fotball - Danmark - proffen - kjempeform - skåringslista - mandagens - bortemøte - minutter - nettmaskene - Nordmannen - stanget - gjestene - ledelsen - presist - innlegg - Kristoffer - Pallesen - bortelaget - sjanser - seieren - klatret - lagkameratene - femteplassen - tabellen - superligaen - serieleder - Randers - skiller -