G18-landslaget i storform
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. oktober 2021 KL:15.33)
    Det norske G18-landslaget fortsetter å imponere i kvalifiseringen til U19-EM. Lørdag feide de Wales av banen 5-0. Macnhester City-spiller Oscar Bobb satte 1–0 på overtid i 1. omgang. Vålerengas Seedy Jatta og Odin Thiago Holm scoret to raske etter hvilen, før Bryan Fiabema banket inn sin fjerde nettkjenning på to kamper etter 63 minutter. Kaptein Kristian Malt Arnstad kronet en strålende norsk kamp med en frisparkperle like før full tid. Seieren betyr at det norske G18-landslaget står med 8-0 i målforskjell og full pott etter de to første kampene. Norge avslutter den første kvalifiseringsrunden til U19-EM mot Georgia tirsdag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 681602
landslaget - storform - fortsetter - imponere - kvalifiseringen - Macnhester - spiller - overtid - Vålerengas - Fiabema - nettkjenning - minutter - Kaptein - Kristian - Arnstad - strålende - frisparkperle - Seieren - målforskjell - kampene - avslutter - kvalifiseringsrunden - Georgia - tirsdag -