Lacazette reddet Arsenal
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. oktober 2021 KL:22.57)
    Patrick Vieira var for første gang på besøk hos klubben han vant tre ligatitler med som spiller, etter at han ble Crystal Palace-manager. Og besøket endte nesten lykkelig for Palace-manageren. Arsenal åpnet best, og kaptein Pierre-Emerick Aubameyang satte inn 1-0 på en retur etter åtte minutter. Rett før pause lå ballen høyt opp i lufta, og James McArthur så ut til å prøve et skudd på hel volley. Istedenfor sparka han Bukayo Saka knallhardt i leggen. McArthur så det gule kortet, og ikke det røde, mens Saka måtte forlate banen med en skade. Over i andre omgang var det to kontringer som skulle avgjøre for Palace. Først scoret Christian Benteke alene med keeper rett etter pause. Snaue kvarteret senere avsluttet Odsonne Édouard iskaldt via tverrliggeren og snudde kampen. Tida holdt på å renne ut for Arsenal, men på overtid av overtiden dukket Alexandre Lacazette opp på bakerste stolpe og kranglet inn en dødball. Martin Ødegaard startet i en dypere rolle å midtbanen i dag, men klarte aldri å sette sitt preg på kampen. Han ble byttet ut etter 67 minutter for nettopp Lacazette. Med uavgjort på hjemmebane, er Arsenal nummer 12 på tabellen.

Ord sky bassert på artikkel: 683857
Lacazette - Arsenal - Patrick - klubben - ligatitler - spiller - Crystal - manager - besøket - lykkelig - manageren - kaptein - Emerick - Aubameyang - minutter - McArthur - Istedenfor - knallhardt - forlate - kontringer - avgjøre - Christian - Benteke - kvarteret - avsluttet - Odsonne - Édouard - iskaldt - tverrliggeren - overtid - overtiden - Alexandre - bakerste - kranglet - dødball - Ødegaard - startet - midtbanen - nettopp - uavgjort - hjemmebane - tabellen -