Arsenal kjørte over Villa
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. oktober 2021 KL:23.01)
    Martin Ødegaard var plassert på benken fra start for Arsenal mot Aston Villa, og fikk se hjemmelaget spille festfotball. Thomas Partey headet inn kampens første scoring etter 23 minutter. Dette var hans første scoring for London-klubben etter overgangen forrige sommer. Rett før pause fikk Arsenal en kontroversiell straffe etter at dommeren sjekket en situasjonen med VAR-skjermen. Pierre-Emerick Aubameyang sitt forsøk ble først reddet, men han satte inn sin egen retur. I andre omgang kontret Emile Smith Rowe inn 3-0. Ødegaard entret banen etter 68 minutter, uten å involvere seg kraftig. Jacob Ramsey reduserte med et vakkert skudd ti minutter før slutt, men Arsenal kontrollerte inn til en 3-1 seier. Med det klatrer Arsenal opp på en niendeplass på tabellen, før resten av lagene i Premier League spiller i løpet av helgen.

Ord sky bassert på artikkel: 685019
Arsenal - Ødegaard - plassert - hjemmelaget - festfotball - kampens - scoring - minutter - klubben - overgangen - forrige - kontroversiell - straffe - dommeren - sjekket - situasjonen - skjermen - Emerick - Aubameyang - kontret - involvere - kraftig - reduserte - vakkert - kontrollerte - klatrer - niendeplass - tabellen - Premier - spiller -