Marerittkamp for Norwich og Normann
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. oktober 2021 KL:15.24)
    Et gulljagende Chelsea slo Norwich hele 7-0 lørdag. Mason Mount (3), Callum Hudson-Odoi, Reece James, Ben Chilwell og Max Aarons (selvmål) sørget for målene. I tillegg fikk gjestene Ben Gibson utvist i det som ble en marerittkamp. Mathias Normann spilte hele kampen for Norwich. Med åtte minutter igjen å spille handset han i feltet og ga Chelsea straffe. Mounts forsøk ble reddet, men Tim Krul i Norwich-målet sto ikke på streken, og Chelsea fikk skyte straffen på nytt. På andre forsøk ble det scoring. Chelsea leder nå Premier League fire poeng foran Liverpool, mens Norwich ligger helt sist på tabellen.

Ord sky bassert på artikkel: 685144
Marerittkamp - Norwich - Normann - gulljagende - Chelsea - Chilwell - (selvmål) - tillegg - gjestene - marerittkamp - Mathias - minutter - handset - straffe - streken - straffen - scoring - Premier - Liverpool - tabellen -