Blytung dag for Strandberg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. oktober 2021 KL:17.02)
    Stefan Strandberg har nok hatt bedre dager på jobben. Lørdag lagde han straffe og scoret selvmål da Salernitana tapte 2-4 for Empoli. Det ble en marerittåpning for Strandberg og co. Allerede etter to minutter tok Empoli ledelsen etter scoring av Andrea Pinamonti, før Patrick Cutrone satte inn 2-0 etter elleve minutter. Og to minutter senere sto det 3-0 til gjestene etter at Strandberg hadde scoret selvmål. Vondt ble til verre for nordmannen på overtid av den første omgangen da han lagde straffe. Pinamonti var sikker og økte til 4-0. Hjemmelaget pyntet på resultatet i den andre omgangen, men det ble til slutt tap 2-4. Salernitana ligger stadig sist i Serie A. Etter ni kamper har Strandberg og co. fire poeng etter en seier, en uavgjort og sju tap.

Ord sky bassert på artikkel: 685156
Blytung - Strandberg - straffe - selvmål - Salernitana - marerittåpning - Allerede - minutter - ledelsen - scoring - Pinamonti - Patrick - Cutrone - gjestene - nordmannen - overtid - omgangen - Hjemmelaget - resultatet - uavgjort -