Strand Larsen-dobbel sikret seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. november 2021 KL:19.59)
    Det norske U21-landslaget trengte en omgang på å komme i gang mot Finland, men vant til slutt komfortabelt 3-1 etter en dobbel av Jørgen Strand Larsen. Seieren gjør at Norge står med fire trepoengere og ett tap etter å ha spilt halvparten av kampene i gruppe A. Strand Larsen ble Norges helt med to mål. Det skjedde etter en skuffende første omgang på Marienlyst, der Norge slet med å skape de store sjansene mot finnene. Gjestene viste seg fram ved et par anledninger, men lå stort sett i en kompakt forsvarsblokk. Etter pause maktet Norge å angripe raskt i lengderetning. Allerede i omgangens første minutt skapte Norge en farlighet. Mer skulle det bli utover i omgangen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 690734
landslaget - trengte - Finland - komfortabelt - Seieren - trepoengere - halvparten - kampene - skjedde - skuffende - Marienlyst - sjansene - finnene - Gjestene - anledninger - kompakt - forsvarsblokk - angripe - lengderetning - Allerede - omgangens - farlighet -