Lehne Olsen med hat trick
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. november 2021 KL:19.59)
    Thomas Lehne Olsen scoret hat trick da Lillestrøm slo bortesvake Strømsgodset 4-1 på Åråsen i Eliteserien fotball. Med seieren fikk Lillestrøm revansj for 1-3-tapet i serieåpningen mot Strømsgodset 16. mai. Laget tok seg også opp til fjerdeplass på tabellen, tre poeng bak Viking på bronseplass. Med sine tre fulltreffere er Olsen oppe i 25 mål denne sesongen og er likt med Moldes Ohi Omoijuanfo på scoringstoppen. 28-åringen kunne fort ha scoret flere, for han hadde også tre stolpetreff. Moelv-mannens første scoring kom etter 20 minutter. Han ble spilt fri av Eskild Edh, og gjorde ingen feil i det avgjørende øyeblikket. Minuttet før pause fikk Olsen ballen like innenfor 16-meteren. Han tok et par steg tilbake og dro til med et velplassert langskudd fra 17-18 meter. På ekstratiden i 1. omgang skled Vetle Dragsnes inn 3-0 på Gjermund Aasens pasning. Kvarteret etter hvilen utnyttet Olsen en tabbe i Strømsgodset-forsvaret, og alene med Sætra gjorde han 4-0. Gjestene fikk sitt trøstemål da Johan Hove reduserte til 1-4 fire minutter før slutt. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 694679
Lillestrøm - bortesvake - Strømsgodset - Eliteserien - fotball - seieren - revansj - serieåpningen - fjerdeplass - tabellen - bronseplass - fulltreffere - sesongen - Omoijuanfo - scoringstoppen - åringen - stolpetreff - mannens - minutter - avgjørende - øyeblikket - Minuttet - innenfor - meteren - tilbake - velplassert - langskudd - ekstratiden - Dragsnes - Gjermund - pasning - Kvarteret - utnyttet - forsvaret - Gjestene - trøstemål - reduserte -