Sport

Liten annonse
    Preget Klopp satt ut av Russland-spørsmål
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. mai 2022 KL:18.47)
    Jürgen Klopp stilte fredag opp til pressekonferanse før lørdagens mesterligafinale. Etter å ha delt sine tanker om kampen, laguttak og det bitre finaletapet i 2019, fikk den tyske treneren et spørsmål som satt han helt ut. – Har denne kampen en større betydning enn bare det som vil skje på banen?, spurte reporteren. – Frem til du spurte meg nå har jeg bare tenkt på kampen for å være ærlig med deg, svarte Klopp før han ble stille i flere sekunder mens han lette etter de riktige orda. – For å være ærlig har jeg ikke mye å si. Jeg er glad for at kampen spilles her av tusen grunner. Dette er veldig merkelig. For en måte å ødelegge stemningen på. – Men det er greit. Krigen pågår fortsatt og vi må tenke på det. At kampen fortsatt spilles og at den ikke spilles i St. Petersburg er akkurat den beskjeden Russland må få. Livet går videre, selv om de prøver å ødelegge det, sier Klopp da han til slutt fikk summet seg.

Ord sky bassert på artikkel: 743710
Russland - spørsmål - pressekonferanse - lørdagens - mesterligafinale - laguttak - finaletapet - treneren - betydning - reporteren - sekunder - riktige - spilles - grunner - merkelig - ødelegge - stemningen - fortsatt - Petersburg - akkurat - beskjeden -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »