Sport

Liten annonse
    Fikk EM-drømmen knust: – Det er kjipt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. juni 2022 KL:13.36)
    Emilie Haavi hadde et stort ønske om å være en del av EM-troppen til Norge. Mandag fikk hun beskjeden som ødela EM-drømmen – Jeg fikk en telefon i går så jeg var forberedt før uttaket i dag. Jeg ble jo litt overrasket, sier Emilie Haavi til NRK. Landslagssjef Martin Sjögren presenterte laget tirsdag. Haavi ble ikke tatt ut i troppen. – Jeg står fortsatt inne for at jeg har gjort det jeg kan så er det på en måte en manns mening som har noe å si i den situasjonen. Det er jo kjipt, men jeg må på en måte respektere hans valg så kan jo jeg være uenig i det, sier Haavi. Hun er usikker hvordan veien blir videre på landslaget, men velger å fokusere på fotball fremover. – Jeg tror ikke det er en avgjørelse jeg skal ta akkurat nå, men det kan jo være at det er det siste jeg har gjort på landslaget. Det er selvfølgelig litt vemodig å tenke på når man har vært en del av det laget i 12 år og spilt nesten 100 kamper, sier Haavi.

Ord sky bassert på artikkel: 746332
drømmen - troppen - beskjeden - telefon - forberedt - uttaket - overrasket - Landslagssjef - Sjögren - presenterte - tirsdag - fortsatt - situasjonen - respektere - usikker - hvordan - landslaget - fokusere - fotball - fremover - avgjørelse - akkurat - selvfølgelig - vemodig -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »