Sport

Liten annonse
    Hauger jakter ny Formel 2-triumf: – Går inn med senkede skuldre
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. juni 2022 KL:07.34)
    Dennis Hauger tok nylig sin første Formel 2-seier, og nordmannen håper at det kan hjelpe ham mot nye mål. Til helgen venter gatebanen i aserbajdsjanske Baku. – Det er en helt ny bane for meg igjen, og det er en gatebane selv om den ikke er så trang som Monaco, sier Hauger i en pressemelding. Den norske 19-åringen tok nylig sin første seier i Formel 2 etter overgangen fra Formel 3 foran sesongen. Det skjedde i sprintløpet på den ikoniske banen på den franske rivieraen. – Jeg skal fortsette med den rytmen jeg hadde i Monaco. Gå inn i det med senkede skuldre og gjøre det jeg kan, fortsetter Aurskog-gutten. Hauger har gjort det bra i noen sprintløp som følge av kvalifiseringsformatet. Nordmannen har de fleste gangene kvalifisert seg enten bak topp ti eller i sjiktet rundt tiendeplassen. Dermed har han tjent da topp ti blir vendt foran sprintløpet. Han startet som nummer to i Monaco etter å ha havnet på niendeplass i kvalifiseringen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 746818
senkede - skuldre - nordmannen - gatebanen - aserbajdsjanske - pressemelding - åringen - overgangen - sesongen - skjedde - sprintløpet - ikoniske - franske - rivieraen - fortsette - fortsetter - Aurskog - kvalifiseringsformatet - Nordmannen - gangene - kvalifisert - sjiktet - tiendeplassen - startet - niendeplass - kvalifiseringen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »