Sport

Liten annonse
    Rosenborg setter trolig ny tilskuerrekord
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. juni 2022 KL:11.10)
    Over 10.600 har kjøpt billett til søndagens oppgjør i Toppserien mellom Rosenborg og Brann på Lerkendal, skriver Aftenposten. For en uke siden satte Brann rekord med 10.582 tilskuere i oppgjøret mot Vålerenga på Brann Stadion. Den rekorden slås når de gjester Trondheim og Lerkendal søndag ettermiddag. Det sier administrasjons- og arrangementsansvarlig i RBK, Malin Engen, til Aftenposten. – Jeg fikk melding fra billettkoordinatoren vår klokka ti over halv ett i natt om at rekorden var sikret, sier hun. Billettsalget nærmer seg i skrivende stund 11.000. Engen gleder seg over løftet norsk kvinnefotball har fått den siste uken. – At det for andre helg på rad er en så stor og godt besøkt kamp i Toppserien er ikke viktig bare for RBK. Det er viktig for damefotballen generelt. – Det skal godt gjøres å slå den rekorden nå, men det er aldri for sent å komme på kamp. Billettsalget så langt viser at vi har noe på Lerkendal å gjøre, og vi kan drømme videre som den skandinavisk rekorden og et fullsatt Lerkendal til slutt, fortsetter hun. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 747596
Rosenborg - tilskuerrekord - billett - søndagens - oppgjør - Toppserien - Lerkendal - skriver - Aftenposten - tilskuere - oppgjøret - Vålerenga - Stadion - rekorden - gjester - Trondheim - ettermiddag - administrasjons - arrangementsansvarlig - melding - billettkoordinatoren - Billettsalget - skrivende - kvinnefotball - damefotballen - generelt - skandinavisk - fullsatt - fortsetter -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »