Sport

Liten annonse
    Tok VM-kravet på 3000 meter hinder
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. juni 2022 KL:19.39)
    Jacob Boutera kom seg under VM-kravet på 3000 meter hinder i et stevne i Finland i kveld. Tiden hans 8.21,69 er 31 hundredeler bak det internasjonale kravet til mesterskapet i Eugene i juli og er også personlig rekord for 26-åringen. – Utrolig deilig. Det er ikke så ofte det man drømmer om går i oppfyllelse, men akkurat nå var det det som skjedde, forteller han til NRK. – En solid avslutning. At en utøver som først begynte seriøst med hinderløp i fjor leverer på det nivået, vitner om en lovende fremtid. At han i tillegg sliter med ulcerøs kolitt gjør prestasjonen enda mer imponerende, roser NRK-kommentator Jann Post. – Det er en lettelse også, når man jakter krav og vet det ikke er så mange sjanser til å ta dem, og sånn sett legger litt press på seg selv, sier Boutera. Norges friidrettsforbund tar ut utøverne som får delta i VM etter NM neste helg.

Ord sky bassert på artikkel: 748268
Boutera - Finland - hundredeler - internasjonale - mesterskapet - personlig - åringen - Utrolig - drømmer - oppfyllelse - akkurat - skjedde - forteller - avslutning - begynte - seriøst - hinderløp - leverer - lovende - fremtid - tillegg - ulcerøs - prestasjonen - imponerende - kommentator - lettelse - sjanser - friidrettsforbund - utøverne -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »