Sport

Liten annonse
    Fredrikstad - Raufoss utsatt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. juni 2022 KL:11.24)
    Mandagens førstedivisjonskamp mellom Fredrikstad og Raufoss utsettes på grunn av et stort sykdomsutbrudd i Raufoss-troppen, opplyser NFF i en pressemelding. Totalt 17 spillere har feber og er ute med sykdom. Raufoss har på dette grunnlaget derfor bedt om at kampen utsettes, skriver NFF i pressemdlingen. – Som med Kristiansund tidligere i år, så hadde det ikke vært riktig å gjennomføre kampen med et så omfattende sykdomsutbrudd i laget. Det hadde ikke vært riktig over de to involverte lagene, men heller ikke ovenfor de andre lagene i ligaen. Sykdom og skade er selvfølgelig en del av fotballen, og det må og skal sitte langt inne å utsette kamper, særlig på dette nivået. Sykdomsomfanget her er imidlertid så stort at utsettelse måtte bli utfallet. Vi ønsker spillerne god bedring, sier Nils Fisketjønn, konkurransedirektør i NFF.

Ord sky bassert på artikkel: 749234
Fredrikstad - Raufoss - Mandagens - førstedivisjonskamp - utsettes - sykdomsutbrudd - troppen - opplyser - pressemelding - spillere - grunnlaget - skriver - pressemdlingen - Kristiansund - tidligere - gjennomføre - omfattende - involverte - ovenfor - selvfølgelig - fotballen - Sykdomsomfanget - imidlertid - utsettelse - utfallet - spillerne - bedring - Fisketjønn - konkurransedirektør -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »