Avalanche kjørte over Lightning – har klar fordel i NHL-finalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:10.27)
    Valerij Nitsjusjkin og Cale Makar scoret to ganger hver da Colorado Avalanche slo Tampa Bay Lightning 7-0 i den andre sluttspillfinalen i NHL lørdag. Storseieren betyr at Avalanche nå leder 2-0 i finalen som spilles best av sju kamper. Valerij Nitsjusjkin brukte bare snaue tre minutter av åpningsperioden på å sende Colorado-klubben foran med 1-0, og fem minutter deretter doblet Josh Manson ledelsen. Etter ti minutters spill viste skuddstatistikken 15-1 fordel Avalanche. De to siste periodene fortsatte bare dominansen, og seieren ble til slutt av den svært enkle sorten. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 749421
Avalanche - Lightning - finalen - Valerij - Nitsjusjkin - Colorado - sluttspillfinalen - Storseieren - spilles - minutter - åpningsperioden - klubben - deretter - ledelsen - minutters - skuddstatistikken - periodene - fortsatte - dominansen -